Çarşamba, Şubat 14

Ben de "mim"lenmişim...

Bebek Kokusu'nun becerikli aşçısı, sevgili Aylin beni mimlemiş ve sobelemiş... Henüz blog işlerinde çok acemiyim o nedenle doğru mu yazdım bilemiyorum. Sanırım önce kendimi tanıtmam gerekiyor...

1978 İzmit doğumluyum ve lise öğrenimimi burada tamamladım. Üniversite hayallerim beni Eskişehir'e taşıdı, hayalimdeki mesleği okudum: Sinema-Tv. (Aklımca Hollywood'a gidecektim :)) Harika bir üniversite hayatından sonra ilk ve şimdilik son işim olan Digiturk'e girdim. Hayallerimin erkeği ile tanışınca onunla evlendim ve başka bir işe girmek üzere bu işimden ayrıldım veee..... giremedim :) 1 yıl sonra bir bebeğim oldu ve şimdi en büyük mesleğim onu büyütmek.

Hayatı seven ve tad almak isteyen her insan gibi yemeyi, gezmeyi, kitap okumayı, kültürel etkinlikleri, müziği dansı severim.. Bu sıkışıklıkta vizyona giren tüm filmleri takip ederim. Her anım doludur, boş oturduğum bir dakika yoktur. Kafaya bir şeyi taktım mı üstüne gidip halletmeden bırakmam. Asla pes eden bir yapım yoktur. Dostlarımı severim, mümkün olan her fırsatta dostlarımla görüşürüm zaten evim hiç boş kalmaz, canı biraz kahve biraz sohbet isteyen ve biraz da pasta tabii; soluğu bende alır ve bu duruma bayılırım. Yalnızlığı da severim bazen, kafamı dinlemeyi, sevdiklerimle geçireceğim günleri özlemeyi de severim...

Şimdilik bu kadar olsun, sobelendikçe devam ederim :)


1-Market alışverişi yaparken yeni ürünler alıp mutlaka denerim!...

Mutlaka mutlaka! Evde bazen işe yaramayan tepecikler de oluşur ama önemli değil, ben hevesimi aldım ya :))))

2-İnternetten gazete okumayı hiç sevmem!...

Hem internetten hem de elimle dolu dolu gazete okumayı çok severim. İnternetin tek eksiği çayımın kokusuna gazetemin kokusununkarışmıyor olması...

3-Hiç sigara içmedim tadını bilmem!...

Evet tadını biliyorum, sigara içen bir ailenin kızı olarak da bilmemem mümkün değildi, bu merakla büyüdüm. Üniversitede denedim ilk sigaramı. Oğluma hamile kalana kadar da tek tük içmişimdir. Ondan beri ağzıma koymadım ve koymayacağım da. (Babacığım sen bu satırları görmemiş ol e mi?)

4-Sevgi,saygı,hoşgörü ve ukalalık...

Sevgi, saygı had safhada; yetiştirme gereği, hoşgörü bazen olamayabiliyor. Ukalalık tartışılır. Bilgimden emin olduğum yerde çekinmeden dile getiririm ama bilmediğim konularda hiç bir yorumda bulunmam.

5-Futbolu seviyorum!...

Hayır.

Ben de bu soruları Kamile ve Ayşem'e yöneltiyorum. Bloguma girip güzel yorumlar bırakan bu cici hanımlar kimmiş bakalım? Yalnız dediğim gibi bu işlerin acemisiyim, daha önce mimlendiniz mi bilemiyorum. :)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Esra'cım seni tanıdığıma sevindim, bloğunda başarılar, sevgiler..
Ebru
http://www.ebrulitatlar.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

canim seni biraz daha iyi tanimak sevindirdi beni eminim zamanla dahada cok taniyacagiz birbirimizi beni kirmadigin icin tsk ederim bu yogunlukta zaman bulmasi zor biliyorum yuregine saglik opuyprumm:)

pecete dedi ki...

esracım, mimlendik, sobelendik ama senden geleni geri çevirmeyeceğiz.beni düşündüğün için teşekkür ederim. sevgiler... bu arada yeni pastalar, sevgililer günü durumları yani bilemiyorum artık... senden ne zaman alırız yenş bir şeyler??

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Ebru teşekkür ederim. Görüşmek üzere...
Aylincim ne teşekkürü, bu vesileyle birazcık kendimi tanıtmış oldum ben teşekkür ederim.
Ayşem özür dilerim bir daha yoracağım için seni, teşekkür ederim. Pastam hazır tabii, yayınlıyorum şimdi. :)
Sevgilerimle,
Esra

beliz dedi ki...

Esra merhaba öncelikle blogunu çok beğendim. Herbiri ayrı ayrı yaptıkların çok güzel. Emeğine sağlık. Ben bloguna Sangay ve suzhou ile ilgili site ve bloglara bakarken rastladım. Mayıs sonu suzhou ya taşınmış olucam. Tabii şimdi burda hummalı hazırlıklar:)) blogun bana hazırlanırken fikirler verdi teşekkür ederim.neleri bulurum burdan neler getirmeliyim soru işaretleri kafamda dört dönerken blogunda yer alan şeyleri görünce biraz rahatladım.
Sevgiler
Arzu