Çarşamba, Nisan 25

Mecburi bir ara... :)

Merhabalar,
Bu ara sayfama girip çıkıp hep şu alttaki eskimiş pizzaları görmekten sıkılmışsınızdır sanırım. Haftasonu biricik oğlumun ilk yaşgününü kutlayacağız. O nedenle çok yoğun bir hafta yaşıyorum. Elimde birikmiş tarifler var ve galiba doğumgününden sonra bir miktar daha birikecek. Bir yandan da oğlum için bir klip hazırlıyorum, doğumgünü menüsü ve pastasıyla beraber onu da sizlerle paylaşabilmeyi umuyorum.
Sevgiler ve görüşmek üzere!

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Bazen böyle mecburi aralar oluyor malesef...Oğlunuzun d. günün şimdiden kutlarım nice yaşlara hep birlikte girersiniz inşallah...

pecete dedi ki...

Doğumgünü kutlu olsun. Rahat rahat çalış arkadaşım. Ben çok klibi merak ediyorum ve heyecanla bekliyorum. Sevgiler...

Hülya dedi ki...

Şimdiden kolay gelsin sana;)Doğum gününüz kutlu olsun;)

Aybike Ceylan dedi ki...

Esra'cigim,
Simdiden oglusunun, yeni yasini kutluyor, nice saglikli yillar diliyorum. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Sevgili Esra, oğlunun doğumgünü şididen kutlu olsun...

Sanada kocaman bir kolay gelsin. merakla bekliorum klibi :)

Sımmsıcak sevgiler

Adsız dedi ki...

burdan bir kere daha ilkenin 1.yaşını seninde anneliğinin 1.yılını kutlarım. Bu kadar güzel tasarımlardan sonra oğluşuna nasıl bişi yapacağını çok merak edyorum ve büyük bir merakla bekliyorum
kolay gelsin sana canım

Adsız dedi ki...

merhaba
canım
biz seni bekleriz
sen yeterki
güzel mamalara yap bize :):)
şu sıra sana yakın bir yerlerde oturmayı isterdim doğrusu
sevgiler

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için. Ara ara girip yorumlarınıza baktım ve çok mutlu oldum. Üzerimde çok fena bir yorgunluk var ama tatlı bir yorgunluk.. Telaşımı atlattım sonunda. İyi dilekleriniz ve kutlama mesajlarınız için çok teşekkür ederim.
Sevgiler,
Esra

Adsız dedi ki...

.comburda bi acemi şef varmış bende bi uğrayım dedim ama sanırım yanlış adrese geldim.bu sayfanın sahibesi hiiç de öyle acemiye filan benzemiyor.hele şu fil var ya bayıldım ona.ellerine sağlık arkadaşım.yine görüşmek üzere.

Adsız dedi ki...

merhaba internette blogları dolaşırken pastalırınız gördüm. hayran olmamak neredeyse imkansız. gerçekten çok başarılısınız. ben de şeker hamurlu bir pasta yapmayı ne zamandır istiyordum ve şeker hamuru tarifi araştırıyorum. rica etsem burada şeker hamuru tarifinizi yazar mısınız? sizin elde ettiğiniz kıvam tam da benim aradığım gibi:)) şimdiden teşekkürler.