Pazar, Şubat 4

Daha Çok Pasta...


Geçen hafta başında yurtdışından çeşitli çiçek kalıpları sipariş etmiştim. Bu kalıplar Türkiye'de çok pahalıya satıldığı için dışarıdan sipariş etmek daha uyguna geldi açıkçası. Başta çok korkmuştum kargo ücreti, postada kaybolma vs. olur diye ama hiç de korktuğum gibi olmadı. Az önce eşimle dışarıdan eve geldiğimizde paketimin kapıya bırakıldığını gördüm ve gözlerime inanamadım. Sevincimden hoplayıp zıpladım. :) Artık pastalarımı minicik çiçeklerle süsleyebileceğim. Çocuklar gibi mutluyum bugün...
Ayrıca bugün Pastacı Burcu'nun sitesinde bahsettiği Celal Bey'in dükkanını buldum ve o harika pudra şekerinden satın aldım. Kendisi çok kibar bir insan. Şeker hamuru yapmak isteyen arkadaşlarımın nasıl temin edebileceğini sordum ve kargoyla yollayabileceğini öğrendim. İlgilenenlere duyurulur. ;)

17 yorum:

pecete dedi ki...

güle güle kullan...ne süpriz olmuştur sana. amazon.com'dan mı sipariş verdin? sevgiler...

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Teşekkür ederim,gerçekten öyle oldu, sipariş verdiğim sitenin linkini verdim, oradan inceleyebilirsin. Gerçekten çok uyguna maloldu.
Sevgilerimle,
Esra

Adsız dedi ki...

Esracım çok sevindim paketinin sağsağlim ulaşmasına. Sen 15 gün deyince gözüm korkmuştu ama sanırım 1 hafta içinde eline ulaştı değilmi?? Bende acaba bazı siparişleri orayamı versem diye düşünmeye başladım.

Adsız dedi ki...

Merhaba öncelikle malzemelerinizi güle güle kullanın :)
Acaba bu siteden siparis verdiklerinize shipping (kargo) ücreti ne kadar verdiniz merak ettim :)
Sevgiler...

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Seldacığım 1 hafta bile sürmedi neredeyse, bence sipariş verebilirsin.

Aynur, teşekkür ederim, bu malzemeler bana posta (air mail) yoluyla geldi. Posta ücretini paketin kilosuna göre belirliyorlar. Benim paketm 280gr. kadardı yaklaşık 3 pound ücret ödedim.
Sevgiler,
Esra

kamiş dedi ki...

Merhaba, güle güle kullan oyuncaklarını :) Siteyi inceliyorum, ne cesaretle sipariş vermişsin hayret ettim. Ama bize de yol açıyorsun, tebrikler yani.. Görüşürüz, sevgiler.

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Bende bugün siteye sizden cesaret alarak sipariş verdim :)
Fakat sadece sipariş verdiğim için teşekkur mesajı geldi. Siparişimin kabulu ile ilgili bir mail alamadım hala :(
Bonus sanal kart kullandım (Limiti gerekenden fazla tuttum) size onay ne kadar zamanda gelmişti acaba ?
Nezaman bu konuyla ilgili bir mail atsam diye düşünüyorum. Bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum :)
Şimdiden teşekkürler ...

Adsız dedi ki...

Esracım. Görüşemiyoruz sana malzemelerin ile ilgili bazı sorularım olucak. Modeling tools'un minyatür galiba normallerden boyutu çok mu küçük fiyat farkı epey var çünki. Nasıl kullandınmı memnun kaldınmı?? Umarım bir ara karşılaşırız msn'dede .

Adsız dedi ki...

Esra yine ben kusura bakma başini ağrıtıyorum ama benim siparişimden hala ses yok. Sana sipariş kabulu ne kadar zaman sonra e-mail olarak yollanmıştı acaba ? Bilgi verebilirsen cok memnun olacağım :)

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Kamile çok teşekkür ederim, görüşmek üzere :)
Aynur,rica ederim istediğin zaman soru sorabilirsin.Merak etme, ben de siparişimi ilk verdiğimde dediğin mesajı almıştım. İkinci gün olup da paranın çekilmediğini görünce bir mail atarak paramın neden çekilmediğini sordum. Onlar da malzemelerden bazılarının eksik olduğunu, tamamlar tamamlamaz postalayacaklarını ve toplam posta ücreti belirlendikten sonra çekeceklerini söylediler. Merak etme, yazışmalarından da anladığım kadarıyla güvenilir ve samimi insanlar. (Bu arada hepsi kadın :))
Hatta 29 ocakta ilk maili atmışım,31'inde geliyor mesajını aldım, malzemelerim 3 şubatta elimdeydi. İçinin rahat etmesini istersen mail atabilirsin. Hemen cevaplıyorlar.

Seldacığım modelleme araçları 5 parmak kadar uzunlukta, ben minik çiçek kalıpları sipariş ettiğim için rahat çalışmak için bunları sipariş ettim. Çalışmak istediğin türe göre sipariş verebilirsin.

Sevgilerimle,
Esra

Adsız dedi ki...

Esra çok teşekkür ederim :) İçimi rahatlattın ben de oldukça fazla malzeme siparişi verdim :) Tamamlamadan dolayı gecikmiş olabilir, hala yolladiklarina dair mesaj alamadım. Doğrusu yüklü miktarlı bir sipariş umarim postada bir sorun yaşamadan elime ulaşır :) Tekrar teşekkurler ve bu arada pastanda süper olmuş doğrusu :) gerçekten bayıldım, bende sabırsızlıkla bekliyorum kalıplarımı :)

Adsız dedi ki...

Esra bir sey daha sormak istiyorum :) Bu arada hala bekliyorum gonderildi mesajını :))))
Posta yoluyla geldiğinde sen evde olmadığını ve kapıda bulduğunu söylemiştin yanılmıyorsam yani öylece kapıya bırakıp gitmişlermi :) Kimseye teslim etmeden, o konu biraz kafamı karıştırıyor dogrusu :))))Birileri alıp gitse hic haberin olmaz :(

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Aynur öncelikle teşekkür ederim pastam için söylediğin sözlere. Umarım sorunsuz gelir paketin. Malesef postada dediğin gibi birilerinin alıp gitme ihtimali var. Bunun için ne yapılabilir bilemiyorum. Ben geldiğimde kapımdaki sepetin içindeydi :) Bu arada için rahat etsin istiyorsan bir mail atabilirsin. Hemen geri döneceklerdir.
Sevgilerimle,
Esra

Adsız dedi ki...

Tekrar teşekkür ederim canım dediğin gibi hemen bir e-mail atayım bakalım ne diyecekler çünkü hala ses yok :))
Ben işyeri adresimi verdim,gün boyunca evde yokum. Güvenlikteki arkadaşlarıda tembihledim :)) Dua ediyorum sağ salim elime ulaşsın diye :))Cok sitresli işmiş bu :))))Bir dahakine cok yüksek meblağlarla değil( 79 sterlin) az az sipariş vermeye karar verdim kafam daha dinç olur :))

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Aynurcuğum iş yeri adresini verdiysen eminim güvenle elinde olur hiç merak etme.
Sevgilerimle,
Esra

Adsız dedi ki...

Esra merhaba,
Sanada bilgi vereyim dedim o kadar başını ağrıttıktan sonra :)))))
Wilton ürünleri stoklarında olmadığı için Pazartesi günü teslimat bekliyorlarmış ondan sonra göndereceklermiş :)Yani benim bir haftayı geçecek anlaşılan elime geçmesi. Ama sağsalim elime geçsinde geç olsun dimi :)))

Hilal dedi ki...

Merhaba ablacım :)Sizi tanımıyorum hiç muhabbetimiz olmadı ama bana çok samimi çok yakın geldiniz öyle hissettim neden bilmiyorum tariflerinizi bile muhabbet eder gibi anlatışınızı ve her hareketi resimlemenize hayran kaldım çok büyük saygı duydum :)6 Haziran da düğünüm var nişanlım pasta börek hastası kek kalıbı almak istiyorum 50 tl den başlıyor e çok geliyor doğal olarak :( Türkiye deki hiç bir siteden online siteden alışveriş yapmadım ingilizcede bildiğim söylenemez :)Zaten ne alınır hangi kalıp ne işe yarar bilmiyorum :) Sana ne kadara mal oldu kargo ücreti ne kadar kaliteleri nasıl? Alışveriş yaparken zorlanırmıyım ? bana ulaşabilirmisin ablacım :) Ayrıca Çin deki geçirdiğin zamanları gezdiğin yerleri anlatman çok güzel çok büyük merakla okuyorum :) Gidemediğim yerlere çok ilgi duyuyorum :D Sağlıklı ve mutlu günler dilerim

angelsmone_peri_-_@hotmail.com

umarım bana ulaşırsın ablacım :)

İsmim Hilal