Malzemeler:
400 gr dana eti (biftek ya da yağsız et)- yarım cm kalınlığında demir 1 lira büyüklüğünde kesilmiş
1 çorba kaşığı sirke
Yapılışı:
Dana etleri tavada yağsız olarak suyunu bırakıp çekinceye kadar kavurulur. İçine sıvı yağ, havuç, yeşil biberler eklenip az daha kavurulur. Sulandırılmış nişastanın içine sirke ve soya sosu dökülüp karıştırılır, etlere eklenir. 2-3 dakika çevrildikten sonra yeşil soğanlar eklenip çok az pişecek kadar karıştırılıp ocaktan alınır.
Esracım çok güzel görünüyor en kısa zamanda deneyeceğim. Ne iyi ettinde açtın blog hayırlı olsun. Güzel paylaşımlar dilerim.
YanıtlaSilSeldacığım sağol, sayende açtım blogumu. Umarım zevkle paylaşmaya devam ederiz.
YanıtlaSilguzel site,ancak yazilari biraz buyuk tutun,okunmuyor,bide cinden daha cok fotograf koyarsaniz,nasil bir yer merak ettim,sevgileer.
YanıtlaSilEsra merhaba, verdiğiniz çin yemeği tariflerini deneyeceğim tarifler orijinal ne de olsa..Çinliler tatlı olarak ne tüketiyor milli bir tatlıları var mı?bir de cidden resim istiyoruz çok teşekkürler Ankaradan kucak dolusu sevgiler Senem
YanıtlaSilet yemeginde yesil biberleri hem once hem sonra ekleyin deniyor. Y. biberleri iki ayri partide mi koyacagiz?
YanıtlaSil