tag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post3140362971028008281..comments2024-01-02T16:24:47.968+08:00Comments on Acemi Sef: Canım Suna'm İyi ki Doğdun, İyi ki Varsın...Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi)http://www.blogger.com/profile/17989626993285655480noreply@blogger.comBlogger75125tag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-34641009032538857662008-07-28T00:53:00.000+08:002008-07-28T00:53:00.000+08:00süpeeeeeeeeer çok güzel bir kedicik olmuş bayıldım...süpeeeeeeeeer çok güzel bir kedicik olmuş bayıldımaysuhttps://www.blogger.com/profile/13731611433569170776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-27952516007129753592008-04-22T13:00:00.000+08:002008-04-22T13:00:00.000+08:00merhaba,valla resimlerden hiç acemi gibi durmuyors...merhaba,valla resimlerden hiç acemi gibi durmuyorsun.çok güzel mamalar çıkmış ortaya.hemde oralarda bu lezzetler,bravo.ellerine sağlık.hele bu pastaya bayıldık oğlumla.çok şirin olmuş.oğlum kedilere bayılır.yazında çok duygulu olmuş.yüreğine sağlık.kardeşininde doğumgününü kutluyorum.sevgiyle kal.İlker Erginhttps://www.blogger.com/profile/15280627863860201138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-48559149309495982862008-04-22T10:55:00.000+08:002008-04-22T10:55:00.000+08:00Zuhalcim istersen içine yarımşar çay bardağı her i...Zuhalcim istersen içine yarımşar çay bardağı her ikisinden de ekleyebilirsin ;)<BR/><BR/>Suzinazcım ne güzel yazmışsın, ellerine sağlık canım, hislerime tercüman olmuşsun..<BR/><BR/>Dilekcim merhaba tekrar :) Aradaki azıcık yaş için abla demeyeyim boşuna :)) İlk denemelerin böyleyse gerisini düşünemiyorum, zamanla daha da aşacağına inanıyorum. Örneğin 20 tane bile kurabiye yapmak beni yorarken sen 100 tanesini yaparak çok şaşırttın beni. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için...<BR/><BR/>Mübeccelcim rica ederim, şimdiden kolay gelsin sana, darısı da başıma ;) Bu arada sen o satırları yazarken ben sabaha karşı 5 gibi uyuyordum :) Yani 5 saat ilerideyiz Türkiye'den.<BR/><BR/>Sevgilerimle,<BR/>EsraEsra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi)https://www.blogger.com/profile/17989626993285655480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-67107455575687549112008-04-21T05:20:00.000+08:002008-04-21T05:20:00.000+08:00Esracığım her şey için çok teşekkür ederim zahmet ...Esracığım her şey için çok teşekkür ederim zahmet verdim vallahi ;).resimleride inceledim sağol canım.Sanırım tiyatro temasını düşünüyoruz ,verdiğin bilgiler benim için çok değerli,sağol.Öptüm canım görüşürüz.İyi geceler...(burada saat gecenin onikisi ,orada saat kaç ??)egelihttps://www.blogger.com/profile/10295422360501132026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-49882176944131434692008-04-21T03:40:00.000+08:002008-04-21T03:40:00.000+08:00Esracım içtenliğin için çok teşekkür ederim.İsmim ...Esracım içtenliğin için çok teşekkür ederim.İsmim Dilek kızımın ismi İNCİSU bu yüzden blogun adı, henüz 2 yaşında 12 yaşında birde oğlum var bende 36 yaşındayım ablan sayılırım yani,yaptıklarımı beğenmen beni çok mutlu etti evet sendekileri taklit etmek istemedim çünkü anlattıklarının nekadar öğretici olduğunu ve yeni şeyler ortaya çıkarmakta faydası olabileceğini görmek istedim gerçi süngerbob çok kullanılan ve kolay bir figür evdeki bir çıkarmadan faydalandım kızımın pastayı gördüğündeki halini görmeni isterdim ,kurabiyeler bir denemeydi doğaçlama ortaya çıktı ve doğum yapıcak bir dostum hastane ziyaretçileri için 100 tane istedi tabi aldı beni bir telaş son eklediklerim onlar sanırım yüzümün akıyla bu işten çıktım dediğim gibi beni farklı bir dünyayla tanıştırdın ayrıca seninle tanışmak ve sohbet etmek büyük bir keyif yüzünün güzelliği,kalbinin sıcaklığı kelimelerine yansıyor sevgiylekal.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-87158478562698279842008-04-21T03:03:00.000+08:002008-04-21T03:03:00.000+08:00Ne kadar değerlidir kardeşlerimiz değil mi? Hele b...Ne kadar değerlidir kardeşlerimiz değil mi? Hele bir de bizden küçüklerse, hatırlarsınız ne kadar minik olduğunu ve ne çabuk büyüdüğünü, herşeyden sakındığınız bıdığınızdır o, "sen büyüksün, akıllı olman kardeşine örnek olman lazım" dediklerinde kızarsınız bazen içten içe, henüz doyamadığınız küçüklüğünüze elveda dedirttiği için size... Kardeşlerimizle aramızdaki o güzel bağı hiç koparmamak dileğiyle...<BR/>Çok sevdiklerimiz, kardeşlerimiz, hepiniz, İYİKİ VARSINIZ!!!Bak benhttps://www.blogger.com/profile/15493632324500567657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-64986781174389413562008-04-21T01:43:00.000+08:002008-04-21T01:43:00.000+08:00hee tmm o zaman sorun yoksa no problem... ılk defa...hee tmm o zaman sorun yoksa no problem... ılk defa gördüm çünkü yağsız ve sütsüz pandispanya bu yuzden sormadan geçemedim canım. sorun yoksa da önceden denememe de gerek yok o zaman hoşçakall esracımmMutfakname-Zuhalhttps://www.blogger.com/profile/03112282122346711481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-35501864502786281762008-04-20T23:58:00.000+08:002008-04-20T23:58:00.000+08:00Mübeccelcim merhaba :) Hemen sorularını cevaplayay...Mübeccelcim merhaba :) Hemen sorularını cevaplayayım. Öncelikle eğer dediğin gibi iki katlı bir pasta istiyorsan bizim daha önce bir arkadaşımla beraber yaptığımız pastayı incelemeni öneriyorum.(http://acemisef.blogspot.com/2007/06/pasta-almas-yaptk.html) Eğer oradaki ipuçlarını dikkatle okursan hiç bir dağılma sorunu yaşamazsın. Ayrıca topu yerleştirmeden önce kaplamalısın öbür türlü çok zorluk yaşarsın. Toplu model için www.burcinindenemeleri.com adresini incelemeni öneriyorum, kendisi yapmıştı öyle bir pasta.Tiyatro teması için de www.pastaci.net adresinde tam da istediğin gibi 1-2 model görmüştüm. (http://www.pastaci.net/pastaresim/131.jpg)<BR/>(http://www.pastaci.net/devam.asp?id=162 )Maskeleri modelledikten sonra bombeli bir yüzeyde(iri bir şişe gibi) kağıt havlu üzerinde kurumaya bırakmalısın. Oğlunun becerilerine bakılırsa sünger bob O'na hafif kalır ama bence :) Ayrıntılar konusunda her zaman soru sorabilirsin, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım canım. Çok öptüm seni ;)<BR/><BR/>Zuhalcim pandispanya tarifinde sorun yok ama içine sinmiyorsa yarım ölçü bir deneme yapıp tatmanı öneririm ;)<BR/><BR/>Kevsercim teşekkür ederim, çocukluk işte :) Çok sağol canım içtenlikle bıraktığın yorumun için.<BR/><BR/>Sevgili İnci(adının İnci olduğunu tahmin ediyorum yanlışsam özür :)), yorumunu alınca çok mutlu oldum ve hemen sayfana gittim. Orada adımı görmek beni nasıl mutlu etti anlatamam. Yaptıklarının hiçbiri bende yok, sadece bir hamur tarifiyle neler başarmışsın, demek ki yeteneğin kendi içinden geliyor canım. Asıl ben sana teşekkür ederim, içimde yarattığın duygu kabarması herşeye bedel benim için.<BR/>Sevgilerimle,<BR/>EsraEsra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi)https://www.blogger.com/profile/17989626993285655480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-45285637879756398092008-04-20T22:52:00.000+08:002008-04-20T22:52:00.000+08:00Sevgili esra tesadüfen bloğunla tanıştığımda şeker...Sevgili esra tesadüfen bloğunla tanıştığımda şeker hamuru ile ilgili hiçbir şey bilmiyordum.Fakat o kadar güzel anlatıyosun ve resimlendiriyorsunki bir kurs öğrencisi gibi seni takip ediyorum ilk denemelerim ama görmek istersen (çok acemi bir blog oldu ama) incisi.blogspot.com da bende yaptıklarımı yayınlamak istedim beni çok farklı bir uğraşla tanıştırdığın için sana sonsuz teşekkür ederim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-45550816424179682222008-04-20T08:29:00.000+08:002008-04-20T08:29:00.000+08:00Esra'cim,nasil da güzel anlatmissin, duygularini c...Esra'cim,<BR/>nasil da güzel anlatmissin, duygularini cok güzel dile getirmissin.<BR/><BR/>Kardesinin dogum günü kutlu ve mutlu olsun diyorum. Ne mutlu, böyle senin gibi bir ablaya sahip oldugu icin, gerci ilk basta seninde yazdiklarin tam aksini göstersede sonradan degerleri baska oluyor, bende cok iyi bilirim.<BR/><BR/>Pastan süper ötesi birsey olmus, yazacak, söylecek birsey bulamiyorum, sadece ellerine ve emeklerine saglik diyorum.<BR/><BR/>Sevgiler ve kocaman öptüm..Kevser - Elda'nin Annesihttps://www.blogger.com/profile/05957342249685138408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-50091841045259180332008-04-20T07:31:00.000+08:002008-04-20T07:31:00.000+08:00şefimm bişey unutmadık mı?? bana verdıgın pandispa...şefimm bişey unutmadık mı?? bana verdıgın pandispanya tarfinde süt ve yağ yok.. bi yanlışklık yapıp elıme yuzume bulaştırmayayım sakın. bu işiMutfakname-Zuhalhttps://www.blogger.com/profile/03112282122346711481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-39750877794533127862008-04-20T06:54:00.000+08:002008-04-20T06:54:00.000+08:00yaa yaa evet ben kremalı pasta ıle ılgılı olan böl...yaa yaa evet ben kremalı pasta ıle ılgılı olan bölümüne yazmıştım ilk olarak yorumu:))) baktım orda yokkk, anasayfandakı kısma yazdım yeniden ;) esracıgım çok teşekkür ederım verdiğin degerli bilgiler için. 28 nisanda doğum gunumuz ama ben 27 nısan da yaparım allah nasıp ederse pandispanyayı. sana yorum yazarım yapınca.. ayyy şimdiden heyecanlandım kızzz :))) çok sagoll ya iyi ki varsınn ıyı geceler.. saat şu anda gece 2 ye gelıyoo uykum geldı valla...Mutfakname-Zuhalhttps://www.blogger.com/profile/03112282122346711481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-54204241382531303392008-04-19T22:05:00.000+08:002008-04-19T22:05:00.000+08:00Esracığım verdiğin bilgiler için sana teşekkür ede...Esracığım verdiğin bilgiler için sana teşekkür ederim.Maşallah ,Allah korusun,Çinde savaş çıksa ,bütün çin halkına yetecek kadar şekerin var !!! :) Zaten şeker alacağımız zaman yine kızlarla paylaşıcaz ,bittikçede alırız. Bir kaç model buldum.Kaan fanatik bir fenerli ,top yapayım dedim ama bizim sülaleye yetmez(en az 25 kişi oluruz çoluk çocuk ) altına dikdörken zemin yapayım ,yeşil hamur ile kaplayayım ,sahası olsun ,üstünede topu yerleştireyim ,ama yerleştirirken top dağılırmı diye merak ediyorum ve hangi aşamada koymalıyım ,topu kapladıktan sonramı ,yoksa diğer pastanın üzerine koyduktan sonramı kaplıyayım? .Sünger bob bana kolay geldi Kaan isterse olabilir. Bizim oğulan klasik ve elektro gitar çalar ,ama o modellerde biraz ustalık lazım.Bir de tiyatro meraklısı,beyaz zemine üzerine tiyatro simgesi olan ''gülen yüz ağlayan yüz''yapabilirim,eşim reklamcı ,bilgisayardan şablon çıkartabilir.İşte düşündüklerim ve Kann'ın hoşlandıkları bunlar.Senin arşivindede buna benzer modeller varsa ,bakabiliriz .Canım çok teşekkür ederim benimle epey bi zaman harçadın .Kendine iyi bak.Hoşçakalegelihttps://www.blogger.com/profile/10295422360501132026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-39560823525506795772008-04-19T21:09:00.000+08:002008-04-19T21:09:00.000+08:00İmgecimmm çok sağol canım, Suna da gelip gidip oku...İmgecimmm çok sağol canım, Suna da gelip gidip okuyormuş yorumları, çok mutlu oluyormuş. Çok sağol canım. Yaz gelsin, sana gelince bizim pisilere de yapalım bir pisili pasta ;)<BR/><BR/>Yelizcim tavsiyelerin alınmıştır, sağolasın ;)Bence bu halleri fazlaca güzel zaten, değişiklik yapmaya gerek yok ;) Sobeni aldım canım inşallah unutmaz da yazarım :D Öptüm seni :)<BR/><BR/>Sevgili Mübeccel, teşekkür ederim, şimdi kendimi sana daha yakın hissediyorum. Hamuru yapma macerana bayıldım, tam benim gibisin, aklıma düşen anında olmalı :) Pudra şekeri için doğru karar vermişsin bence, yalnız önceden söyleyeyim sakın merak etme, pek çok miktarda gelecek ya, zamanla taşlaşacak pudra şekerin, kullanmadan önce biraz çatalla parçalara ayırıp mutfak robotunda çekmeden ve elemeden kullanma olur mu? Bu bir eksiklik değil, aksine tamamen saf ve katkısız olduğu için oluyor. Hatta şu an heykel yapabileceğim kadar büyük 3 adet 5 kiloluk taşım var :))) Zaman zaman lazım olunca kırıp(çok kolay kırılıyor hemen zaten)robotta çekip öyle kullan. Ama ilk geldiğinde zaten toz halde olacaktır, dediğim gibi 1-2 ay bekleyince olmaya başlıyor. Sakın yazdıklarım korkutmasın, aksine çok önemsiz bir konu, sadece aklında olsun. Aklında nasıl bir pasta olduğunu mail atarsan arşivimden sana bazı fotolar da bulabilirim belki ama tabii oğlunun zevkleri ve isteği de önemli. Ayrıca sen hep çok konuş, bana çok iyi geliyor ;)<BR/><BR/>Zuhalcim taa 4-5 ay önceki bir tarifime gitmiş yorumun :) Verdiğin kalıp için sana şu listeyi vereceğim:<BR/>5 yumurta akı<BR/>7 yumurta sarısı<BR/>1,5 su bardağı toz şeker<BR/>1 su bardağı un<BR/>1 çay bardağı nişasta(buğday-mısır farketmez)<BR/>1 fiske tuz<BR/>1 paket şekerli vanilin<BR/>2 dolu çay kaşığı hamur kabartma tozu<BR/><BR/>Fırınını 175 dereceye ayarla (alt- üst beraber)Yumurtaların aklarını ve beyazlarını ayır ama çok dikkatlice ayırmalısın, beyazlara hiç sarı karışmasın. 1 nokta kadar bile. Yumurta aklarını bir tutam tuz ile mikserin yüksek devri ile çırp, iyice katılaşsın. (3-4 dakika çırpmalısın)Daha sonra kenardan azar azar toz şekeri ilave edip aklara tamamen yedir, ikisini de en az 3-4 dakika çırp, şekerler iyice erisin. Daha sonra yumurta sarılarını kenardan içine azar azar dökerek bir yandan da mikserin düşük devri ile çırpmaya devam ederek karışıma yedir.Başka bir kaba unu, nişastayı, vanilyayı ve kabartma tozunu birlikte ele. Yumurtalı karışımın içine azar azar ekleyerek ve mikserin en düşük devriyle olacak şekilde karıştır, sakın hepsini bir anda dökme kabarmış aklar sönmesin. Unlar kısa bir sürede karışacak zaten. Daha sonra kelepçeli kalıbın sızdırabilecek gibiyse tabanla kelepçe arasına iki kat yağlı kağıt oturt ve ondan sonra kelepçesini kilitle. kalıbın kenarlarını margarinle yağla ve karışımı içine dök. üzerini spatula ile biraz düzelt ve fırına ver. Fırının kapağı ilk 20 dakika kesinlikle açılmasın, daha sonra üzeri kızarana kadar bekle. Bazen ben fırının kapağına vuruyorum, eğer kek sallanmıyorsa o zaman bir kürdanla pişip pişmediğini kontrol ediyorum. Kekin piştikten sonra fırını kapat, kapağını da arala biraz öyle soğusun. İyice ılınınca kalıbından dikkatlice ayırıp fırın ızgarasına ters çevirip bir 10-15 dakika da öyle bırak. Sonra soğuduktan sonra kullanabilirsin. Sana tavsiyem pastayı yapmadan 1 gün önce pandispanyanı pişir ve ertesi gün katlarına ayır. Yoksa ilk pişirdiğin gün rahat kesilmiyor ;)<BR/>Merakla sonucu bekliyorum canım kolay gelsin ;)<BR/>Sevgilerimle,<BR/>EsraEsra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi)https://www.blogger.com/profile/17989626993285655480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-25108168252484303852008-04-19T20:30:00.000+08:002008-04-19T20:30:00.000+08:00canım bende diyorum acaba yorumu yollayamadım nede...canım bende diyorum acaba yorumu yollayamadım neden yayınlanmamış diyorum. ::)) cok sağol esra yardımcı oldugun için teşekkürler.ayrıca sen iltifatların enn güzeline layıksın canım. kelepçeli kalıplarımı ise ölçtüm küçük olan kalıbımı kullanmak istiyorum. tabanını boydan ölçtüm mezure ile. 24 cm çıktı. bu boy ile bana nasıl bir pandispanya tarifi verebilirsin?? ve yaparken nelere dıkkat etmem gerek canım??<BR/><BR/>www.mutfakname.blogspot.comMutfakname-Zuhalhttps://www.blogger.com/profile/03112282122346711481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-25109970435753816502008-04-19T18:46:00.000+08:002008-04-19T18:46:00.000+08:00Sevgili Esra ,ismim Mübeccel, gecenin onikisinde y...Sevgili Esra ,ismim Mübeccel, gecenin onikisinde yaptım hamuru ,illaki yapacağım ya ,sabahı bekleyemedim,sonra başarınca hemen kız kardeşimi aradım ,çünkü biz 5 kız İzmir'den 25 kg'lık tenekede glikoz aldık ve paylaştık (Söke'de bulamadık),birazda hepsini ben heveslendirdiğim için şeker hamuruna,benim uygun bir tarif bulmamı ve denememi beklediler,hemen tabii mutlu haberi verdim ve sonra sana yazdım.Esracığım ben zaten dün(cuma)Celal ustayı aradım ve bilgi aldım, kilosu 3 ytl.Dia marka 250 gr'lık paket 90 kuruş.Yani Celal ustanın daha uygun fiyat ,tamam kargo da var ama ,ehh o kadar olsun en azından kaliteden eminiz.Pazartesi sipariş veririm .Doğum gününe kadar inşallah gelir yoksa en azından Dia'nın ki ile yaparım.Şimdi de pasta modeli araştırıyorum netten.Ayyy ! çok konuştum :) teşekkürler ,hoşçakal...egelihttps://www.blogger.com/profile/10295422360501132026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-20353501713503555642008-04-19T17:43:00.000+08:002008-04-19T17:43:00.000+08:00canımm o güzel yorumların için çok teşekkür ederim...canımm o güzel yorumların için çok teşekkür ederim kurabiyeleri dene mutlaka eminim sen kendinden birşeyler ekleyerek ortaya harikalar çıkarırsın. çok fazla pişirme ve hamurunu sert yapma yoksa kuru oluyor :) valla ben çikolata hastası olarak üzerlerine nutella sürüp yedimm öylede enfes oluyor..<BR/>çiğbörege bayılıyoruz biz valla önceden hep annem yapsında ben yiyim der beklerdim artık dayanamıyorum kendim yapıyorum bizde tavadayken durmadan çeviririz hem patlamıyor o zaman hemde dediğin gibi kabarıyorr. :) <BR/>canım eğer kabul edersen bende seni sobeliyorumm cevaplarsan sevinirimm <BR/>yazmayı unutmuşum kimleri sobelediğimi bu gün ekledim :) kendine iyi bakk mutlu bol tebssümlü hafta sonu geçirmen dileğiyle sevgilerr..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-51787695555636064852008-04-19T12:47:00.000+08:002008-04-19T12:47:00.000+08:00suna nice mutlu yıllar dilerim doğumgünün kutlu ol...suna nice mutlu yıllar dilerim doğumgünün kutlu olsun (biraz geç oldu ama:S )<BR/>Pasta süper Esra ellerine sağlık, minnoş kediye bayıldım heleki o kediyi yakalamaya çalışan minnoşcuk daha da tatlı :)<BR/><BR/>Yaz gelsinde hadi gelin artık :)öptüm...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-16494028405306398942008-04-19T12:21:00.000+08:002008-04-19T12:21:00.000+08:00Sevgili Egeli(adını öğrenmeyi çok isterim böyle ga...Sevgili Egeli(adını öğrenmeyi çok isterim böyle garip oluyor :)) İlk mesajına cevap veremeden sen şeker hamurunu yapmışsın bile, inan senden çok sevindim, sen şimdi şeker hamuru bağımlılığından kurtulamayacaksın benden söylemesi. (Pudra şekerlerinin hepsini al da, yine de dediğim adresin fiyatlarıyla bir karşılaştır.) Asıl ben teşekkür ederim güvenmeye devam ettiğin için bana. Şimdi merakla bekliyorum pastanı, birşey takılırsa aklına sor ;)<BR/><BR/>Nurtencim olsun senin de sana kol kanat gerecek bir abin var. Hem kabul edersen ben de senin kardeşin olabilirim. Çok sağol canım çok mutlu ettin beni sözlerinle.<BR/><BR/>Ayşecim sağol :)<BR/><BR/>Sevgili Limonlu Kek, çok teşekkür ederim içten yorumun ve dileklerin için. Aynı bağın erkek kardeşlerle de yakalanabileceğini düşünüyorum, önemli olan karşılıklı derin sevgi. Öptüm canım.<BR/><BR/>Didemcim olsun seni burada görmek güzel, çok teşekkür ederim canım.<BR/><BR/>Sevgilerimle,<BR/>EsraEsra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi)https://www.blogger.com/profile/17989626993285655480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-68483985526647212282008-04-19T05:52:00.000+08:002008-04-19T05:52:00.000+08:00VALLAHİ DE OLDU ,BİLLAHİ DE OLDU!!!ESRACIĞIM SANA ...VALLAHİ DE OLDU ,BİLLAHİ DE OLDU!!!ESRACIĞIM SANA ÇOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ,DİA MARKA PUDRA ŞEKERİNİ EŞİME BU GÜN KUŞADASINDAN 2 PAKET ALDIRTIM(SÖKEDE DİASA YOK) ,ÇEYREK ÖLÇÜ YAPTIM VE BAŞARDIMMMMMM SAYENDE CANIM SAĞOL.PAZAR GÜNÜ GİDİCEM KUŞADASINA RAFTA NE KADAR PUDRA ŞEKERİ VARSA ALICAM !!!TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ GECELER.egelihttps://www.blogger.com/profile/10295422360501132026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-81172802869909872432008-04-19T03:52:00.000+08:002008-04-19T03:52:00.000+08:00Acemi Şef'immm,Kardeşciğinin yeni yaşı kutlu olsun...Acemi Şef'immm,<BR/><BR/>Kardeşciğinin yeni yaşı kutlu olsun, biraz geç de olsa:))) <BR/><BR/>Pastan da süper görünüyor, pisicik harika olmuş...<BR/><BR/>Ellerine sağlık canım,<BR/><BR/>Sımsıcak sevgiler.....DİDEM ÖZCANhttps://www.blogger.com/profile/17538452858705036977noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-22505351833753015922008-04-19T03:49:00.000+08:002008-04-19T03:49:00.000+08:00Sevgili Acemi Şef, pasta hakkında konuşmaya gerek ...Sevgili Acemi Şef, pasta hakkında konuşmaya gerek bile yok, her zamanki gibi muhteşem görünüyor. Kız kardeş konusunda ise çok şanslısın, hep kız kardeşi olan arkadaşlarımı çok kıskanmışımdır, onların aralarında ayrı bir bağ oluyor. Kardeşinin doğumgününü kutlarım, arada ayrılık olmadan geçireceğiniz nice uzun yıllar dilerim, sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-52383262928841259042008-04-19T01:55:00.000+08:002008-04-19T01:55:00.000+08:00Esracım harika bir pasta olmuşşşş bayıldımmmmEsracım harika bir pasta olmuşşşş bayıldımmmmAyse Pamukhttps://www.blogger.com/profile/15919126401444245985noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-76813389233817883212008-04-18T23:16:00.000+08:002008-04-18T23:16:00.000+08:00Hep bir ablam veya kız kardeşim olsun istemişimdir...Hep bir ablam veya kız kardeşim olsun istemişimdir... Ne güzel bir şey... Mesafeler ne kadar uzak olsada kalplerin bir çarpması...<BR/><BR/>İyiki doğmuşsun Suna, nice mutlu yıllara...<BR/><BR/>Esracım en az yüzü kadar kalbide güzel arkadaşım, ne iyi bir ablasın sen, hatta süper ablasın :))) Ellerine kollarına sağlık, kedişe ba-yıl-dımmm...Nurtenhttps://www.blogger.com/profile/11614817950794877439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-44419998930861075342008-04-18T20:22:00.000+08:002008-04-18T20:22:00.000+08:00sevgili Esracığım bilgiler için çok teşekkür ederi...sevgili Esracığım bilgiler için çok teşekkür ederim .ben aslında marketlerden hiç almazdım pudra şekerimi ,kendim yapardım ,yani keklere , kurabiyelere kullanıyacağımı.ama şeker hamuru için alayım,BAĞADAT marka'ya da iyi diyorlar ne dersin? oğlunun 'da doğum gününü şimdiden kutluyorum ,sağlık mutluluk diliyorum .Allah kolaylık versin vallahi önümüzdeki hafta telaşımız çoook... doğum günü hazırlıklarımız başlıyacak !!! tekrar teşekkürler.Sevgileregelihttps://www.blogger.com/profile/10295422360501132026noreply@blogger.com