tag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post919047214876740670..comments2024-01-02T16:24:47.968+08:00Comments on Acemi Sef: Bir Hamurdan İki Farklı Lezzet...Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi)http://www.blogger.com/profile/17989626993285655480noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-88680709484077539802008-05-15T01:26:00.000+08:002008-05-15T01:26:00.000+08:00merhaba Esra hanim, blogunuzu severek takip ediyor...merhaba Esra hanim, blogunuzu severek takip ediyorum, tariflerinizi cok begeniyorum, bu tarifi de simdi yaptim, birkac kucuk degisiklikle, tesekkurler paylastiginiz icin, sevgiler.Esmahttps://www.blogger.com/profile/13170167658014000221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-15457424744943489392007-07-14T04:30:00.000+08:002007-07-14T04:30:00.000+08:00Zeynep teşekkür ederim, denersen fikrini duymak is...Zeynep teşekkür ederim, denersen fikrini duymak isterim ;)<BR/><BR/>Hülya tevazu gösterdiğini biliyorsun değil mi? Teşekkür ederim içten yorumun için...<BR/><BR/>Nilgün çok sevindim beğendiğine, biber salçası hiç aklıma gelmemişti, bir dahakine kesin o şekilde de çeşitlendireceğim..<BR/><BR/>Özlemciğim sağol canım, aslında bu tip kurabiyelerin içine konulacak miktar üç aşağı beş yukarı belli, çok yaratıcıyım diyemem :))))<BR/><BR/>Sevgilerimle,<BR/>EsraEsra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi)https://www.blogger.com/profile/17989626993285655480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-59071531838794380872007-07-13T00:47:00.000+08:002007-07-13T00:47:00.000+08:00Sevgili Esra,Bence marifet sende, çünkü ben de bi ...Sevgili Esra,<BR/>Bence marifet sende, çünkü ben de bi kere Migros'ta kurabiylerin içeriklerini öğrenip yapayım dedim ama tabii miktarlari yazmıyordu, yoksa hepsi bildik malzemelerdi. Dediğim gibi neyi ne kadar koyacağını bilmezsen malzemelerin hiçbir anlamı yok. Ellerine sağlık.<BR/>Sevgiler...Özlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-76839171391283608742007-07-12T16:47:00.000+08:002007-07-12T16:47:00.000+08:00Aylin'cim elbette denedim :)) Cok guzel oldu gerce...Aylin'cim elbette denedim :)) Cok guzel oldu gercekten cok tesekkur ederim canim...Fakat ben unu 3 cup yaptim,anca yetti. Tarif ayni hic degistirmedim, heralde iki kasik tepeleme yogurdum biraz fazla tepeleme olmus :))Birde ben uce bolup bir kismina bir cay kasigi biber salcasi ve pul biber koyarak yaptim nefis oldu. Seviyorsan birde oyle dene :)))<BR/>Laboratuvarindan cikacak tariflere her zaman acigim haberin olsun :)))<BR/>Sevgiler...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16480585111372267921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-57614093344036453252007-07-12T15:21:00.000+08:002007-07-12T15:21:00.000+08:00Evet sürekli çayın kahvenin yanında hep birşey ara...Evet sürekli çayın kahvenin yanında hep birşey arayanlardanım ama asla bir laborant olamayacığımı da çok iyi biliyorum;)<BR/>Bu kadar titiz çalışmalar yapmandan dolayı seni ayakta alkışlıyorum;)<BR/>Sevgiler Esra'cığım...Tarifleri konuşturmuşsun yine...Hülyahttps://www.blogger.com/profile/12706948569622761051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-68720884811478526682007-07-12T02:36:00.000+08:002007-07-12T02:36:00.000+08:00Bu tarifler çok nefis olmuş.Ellerine sağlık.Yapımı...Bu tarifler çok nefis olmuş.Ellerine sağlık.Yapımı da kolay.Mutlaka denemek isterim.Yanına da limonata.MMMMM.SevgilerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-53015520826759358352007-07-11T19:25:00.000+08:002007-07-11T19:25:00.000+08:00Seldacığım hep hazır aldığımız tuzlu pastaların ağ...Seldacığım hep hazır aldığımız tuzlu pastaların ağızda dağılmasına ve bayatlamamasına hayranımdır. Tabii sanayi tipi denilen margarinler bunu mümkün kılıyor, biliyorum. O nedenle çaldım "içindekiler"i :))) Mahlep fikri süper, birdahakine öyle yapmalı. Teşekkür ederim canım...<BR/><BR/>Nükteciğim umarım be da ikinci tarifin olur, aslında içine dereotu, kaşar, sucuk, vs. vs. herşeyi koyabilirsin, öyle joker bir hamur oldu ki anlatamam. (pek övündüm galiba :))))) Sağol yorumun için canım.<BR/><BR/>Burcu teşekkür ederim canım ;)<BR/><BR/>Seda alemsin :))) Denersen yorumunu duymak isterim canım ;)<BR/>Nilgüncüğüm ben yorumlarıma geç cevap verdiğime göre sen çoktaan denemiş olmalısın bu tarifi, nasıl oldu çok merak ettim :)<BR/><BR/>Aylinciğim ben sana ellerimle yaparım, sen şimdi cimcimeyle pek zorlanırsın. :))))<BR/><BR/>Burçincim hemen ekliyorum, ne demek? <BR/><BR/>Zerrinciğim benden de sana sımsıcak yorumun için sevgiler canım..<BR/><BR/>Sevgilerimle,<BR/>EsraEsra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi)https://www.blogger.com/profile/17989626993285655480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-5327738331362617932007-07-11T15:48:00.000+08:002007-07-11T15:48:00.000+08:00Canım Esram, nefis iki tarif. hele hele zeytinli o...Canım Esram, nefis iki tarif. hele hele zeytinli olanı tam benlik... Ellerine sağlık...<BR/><BR/>Laborant Esraya sımmsıcak sevgiler :)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-88551793052881799232007-07-11T14:45:00.000+08:002007-07-11T14:45:00.000+08:00Esra Ustaaaa ! Seni de bağlantılarıma ekledim.Send...Esra Ustaaaa ! Seni de bağlantılarıma ekledim.Sende bu çömeze link verirsen sevinirim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-28966610194337705122007-07-10T04:09:00.000+08:002007-07-10T04:09:00.000+08:00Benim de şöyle güzel bir tuzlu tarifine ihtiyacım ...Benim de şöyle güzel bir tuzlu tarifine ihtiyacım vardı. Eline sağlık arkadaşım, en kısa zamanda deneyeceğim....aylinhttps://www.blogger.com/profile/02431552546415734293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-49795272569847853102007-07-09T21:45:00.000+08:002007-07-09T21:45:00.000+08:00Esra bu laboratuvarin sonucunda cikan mamulu aksam...Esra bu laboratuvarin sonucunda cikan mamulu aksama deneyecegim :))))Tuzlu ve acili kurabiyeye bayilirim, tatli kurabiyeden daha cok seviyorum. Ellerine saglik canim...<BR/>Sevgiler...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16480585111372267921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-90416975982579867452007-07-09T14:42:00.000+08:002007-07-09T14:42:00.000+08:00m benim :)m benim :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-86650524618060035112007-07-09T14:41:00.000+08:002007-07-09T14:41:00.000+08:00Ne güzel bir yöntemle bulunmuş kurabiyelerin malze...Ne güzel bir yöntemle bulunmuş kurabiyelerin malzemesi çok hoşuma gitti en kısa zamanda bende deneyeceğim ellerine sağlık EsraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-36050991930154463612007-07-09T14:16:00.000+08:002007-07-09T14:16:00.000+08:00Esra nefis görünüyolar, Labratuvardan harika deney...Esra nefis görünüyolar, Labratuvardan harika deneyler çıkmış :))<BR/>Ellerine SağlıkEvcilik Lezzetlerhttps://www.blogger.com/profile/01159882493932765780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-85569810428252502122007-07-09T04:01:00.000+08:002007-07-09T04:01:00.000+08:00EsraaaaBen de tuzlu pasta sevenlerdenim. Hem de el...Esraaaa<BR/>Ben de tuzlu pasta sevenlerdenim. Hem de elimde sadece bir tane guvenilir tarifim var. O yuzden ozellikle zeytinliolanlari deneyecegim. Ellerine sagli arastirmaci deneyci arkadasim.Nukhethttps://www.blogger.com/profile/09562587918829758347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4627516215666540256.post-44249496688641192342007-07-08T21:43:00.000+08:002007-07-08T21:43:00.000+08:00Esracım ellerine sağlık. Alemsin valla hiç aklıma ...Esracım ellerine sağlık. Alemsin valla hiç aklıma gelmezdi marketlerdekilerin içindekilere bakmak. Görüntüsü süper duruyor eminim tadıda öyledir. Acaba kalıpla kesilenin içine mahlep konsa nasıl olur dersin. Bende mahlepli istediğim gibi bir tarif bulamıyorum bir türlüde. SevgilerAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15927914685379091275noreply@blogger.com